Aktuelle grupper og workshops

FacebooklinkedinFacebooklinkedin


Dage med kroppen i centrum.


Selvomsorgsdag for (professionelle) omsorgsgivere.
Onsdag den 28. juni 2023, 09.30-14.30 • kr. 1.000,00.  

En dag med ro og plads til dig, der til daglig er der for andre. Som professionel omsorgsgiver eller som forælder. Eller dig, som bare har brug for selv-omsorg.

Som omsorgsyder kan vi komme til at glemme, at den bedste måde at lære andre om selv-omsorg, er ved at være rollemodel. Ved at praktisere selv-omsorg.

Den smukke sal og natur på Vibevadgaard skaber en nærende ramme for dagen, hvor du inviteres til blide, løsnende bevægelser, vejrtrækningsøvelser, guidet bevægelse til musik, yin yoga og dyb afspænding. Vi afrunder med at dele dagens oplevelser i gruppen, hvor du får mulighed for at sætte ord på, hvad du har følt og mærket og overveje, hvordan du kan relatere dette til dine daglige gøremål. Der vil være god tid til at spise frokost (evt i naturen), og det foregår i stilhed.

Der vil være snacks til pauserne, men medbring din egen frokost. 

For alle der er nysgerrige på at få kroppen i tale, og som har brug for et støttende rum til selv-omsorg. Max 8 deltagere.

Kom i behageligt og varmt nok tøj, følg pilene til ‘the big room’, og stil skoene i det første lokale, du træder ind i. 

NB parkeringsmulighed på den modsatte side af Blæsenborgvej, på et stort græsareal (se evt. kort over Blæsenborgvej  under konsultation/parkering, nederst på siden).

Selvomsorgsdag for (professionelle) omsorgsgivere • Onsdag den 28. juni 2023, 09.30-14.30 

Tilmeld dig her

FacebooklinkedinFacebooklinkedin