Terapi og par-terapi

FacebooklinkedinFacebooklinkedin
  • Terapi 

Tumler du med små eller store udfordringer, der er svære at komme igennem, kan det være en hjælp på vejen at give dig selv et lukket og omsorgsfuldt rum, hvor du kan blive set og støttet i dine oplevelser.

Jeg har erfaring med at støtte mennesker gennem en lang række forskellige udfordringer (læs mere om min måde at arbejde på under menneskesyn og tilgang til arbejdet (tryk…) og mine erfaringer under erfaring, arbejdsmetoder og uddannelse (tryk…)

Stress: I dag oplever rigtig mange stresslignende tilstande, forårsaget af overbelastning gennem længere tid. Med min brede viden som både psykolog, kropsterapeut og yogalærer har jeg et særligt godt udgangspunkt til at hjælpe dig gennem en sådan belastningsperiode.

  • Par-terapi

Par-relationen er en unik mulighed for personlig udvikling. Samtidig er det også i par-relationen, at mange oplever de største udfordringer. Dette er helt naturligt, for i kærlighedsrelation kommer de inderste ønsker, længsler og forskellige tillærte adfærdsmønstre til udtryk, og det kan indimellem være svært at mærke den kærlighed, tillid og respekt, der skal bære jer igennem. Er der børn i familien vil de blive påvirket af den stemning, der er imellem jer voksne.

Heldigvis er det en udbredt viden i dag, at kærligheden har brug for opmærksomhed og ’gødning’ for at blive ved med at gro.

Par-terapi kan være en måde at vedligeholde jeres kærlighedsrelation på, og til at forebygge, at I vokser for langt fra hinanden.

Parterapi kan også være en hjælp, hvis der er opstået store uoverensstemmelser, og der er brug for en ’udefra’ til at hjælpe jer med at se tingene fra hinandens perspektiv.

 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin