Yoga-klasser i 2024

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Yin-yoga-nidra • kr. 475,00.
Fredag den 1. marts 2024, 17.00-20.00
Tilmeld dig her
En fordybelsesklasse med fokus på det indre og ydre skifte til foråret. Vi laver langsom og nærende yin yoga og afslutter med en dyb yoga nidra.

Yin yoga er blide, dybe stræk, afstemt efter hvordan din krop har det i dag. Vi bruger masser af puder og tæpper, og jeg hjælper dig gerne, så du finder ind i ‘det gode stræk’. Det er en meget blid, indadvendt og meditativ form for yoga, hvor der arbejdes med at skabe bevægelse i kroppens bindevæv ved at blive i stillingerne 3-5 minutter. Samtidig arbejder vi med at observere tanker og følelser undervejs, og kultiverer nærvær og rummelighed over for dig selv. Det er effektivt til at forebygge stress, og meget virksomt, som del af behandlingen af forskellige former for overbelastningsreaktioner. Vi afrunder klassen med en dybdeafspænding.

For alle, uanset om du har prøvet det før, stillingerne kan justeres, så de passer til dig. 

Shakti yoga Bækkenbunden • kr. 475,00.
Fredag den 22. marts 2024, 17.00-20.00
Tilmeld dig her
Shakti yoga med særlig fokus på bækkenbunden – kontakt til den, viden om din kropsholdnings påvirkning af den, afspænding af den og blid træning af den.

Vi går på selv-opdagelse i området omkring bækkenbunden, for at få en større forståelse for, hvordan dette område fungerer, og særligt for, hvordan det hænger sammen med resten af kroppen. Du bliver præsenteret for et ‘nyere’ bækkenbundsparadigme, der i højere grad ser på hvordan bækkenbunden kan holdes sund og spændstig i hverdags-situationer, i modsætning til, at vi ‘bare skal knibe’. Vi afrunder klassen med en dybdeafspænding.

Bindevævet – yin yoga og Shakti yogakr. 475,00.
Fredag den 5. april 2024, 16.00-19.00
Tilmeld dig her
En fordybelsesklasse med udgangspunkt i shakti yoga og yin yoga med henblik på at skabe kontakt til og bevægelse af bindevævet; to veje til at bevæge fastlåste blokeringer i dit væv. Stagnationer i bindevævet kommer, både når vi udsættes for fysiske og psykiske traumer, så at arbejde direkte med at bevæge bindevævet kan heale på mange planer.  

Shakti yoga i denne form stiler mod at skabe kontakt til og mere fri bevægelighed i bindevævet i kroppen. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med bolde og en guidning i den rette dosering af stimulation.  

Yin yoga er blide, dybe stræk, afstemt efter hvordan din krop har det i dag. Vi bruger masser af puder og tæpper, og jeg hjælper dig gerne, så du finder ind i ‘det gode stræk’. Det er en meget blid, indadvendt og meditativ form for yoga, hvor der arbejdes med at skabe bevægelse i kroppens bindevæv ved at blive i stillingerne 3-5 minutter. Samtidig arbejder vi med at observere tanker og følelser undervejs, og kultiverer nærvær og rummelighed over for dig selv. Det er effektivt til at forebygge stress, og meget virksomt, som del af behandlingen af forskellige former for overbelastningsreaktioner.

For alle, uanset om du har prøvet det før, stillingerne kan justeres, så de passer til dig. 

Shakti yoga og yoga nidra med fokus på ‘overgangs-alderen’ • kr. 475,00.
Fredag den 17. maj 2024, 16.00-19.00
Tilmeld dig her
En fordybelsesklasse med Shakti yoga og yoga nidra med fokus på ‘overgangs-alderen’ hos kvinder. Der vil både være konkrete øvelser til at stabilisere din energi og oplæg samt inspiration til at se denne livsperiode som en udviklings-mulighed. Vi afrunder klassen med en dybdeafspændende yoga nidra, som støtte til at lande i denne livsperiode. 

For alle med interesse i den kvindelige transition midt i livet. 

For alle yoga-klasser gælder nedenstående:

Læs evt. mere om min tilgang til yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

Den smukke sal og natur på Vibevadgaard skaber en nærende ramme for dagen. Kom i behageligt og varmt nok tøj, følg pilene til ‘the big room’, og stil skoene i det første lokale, du træder ind i. 

NB parkeringsmulighed på den modsatte side af Blæsenborgvej, på et stort græsareal (se evt. kort over Blæsenborgvej på www.ekelof.dk under konsultation/parkering, nederst på siden).

FacebooklinkedinFacebooklinkedin