Yoga-klasser i 2024

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Yoga og den kvindelige overgangsalder • kr. 475,00.
Fredag 27. september 2024 • 17.00 – 20.00
Tilmeld dig her

En fordybelsesklasse med Shakti yoga og yoga nidra med fokus på ‘overgangs-alderen’ hos kvinder. Der vil både være konkrete øvelser til at stabilisere din energi og oplæg samt inspiration til at se denne livsperiode som en udviklings-mulighed. Vi afrunder klassen med en dybdeafspændende yoga nidra, som støtte til at lande i denne livsperiode. Denne dag kan også ses som ‘smagsprøve’ på forløbet over 3 søndage; ‘følgeskab i 40’erne’, der starter op 27/10-24.
Læs evt. mere om min tilgang til yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

For alle med interesse i den kvindelige transition midt i livet. Fredags Yin • Fordybelsesklasser
Fredag 20. september 2024 • 17.00-20.00 • kr. 475,00  
Tilmeld dig her

Fredag 11. oktober 2024 • 17.00-20.00 • kr. 475,00
Tilmeld dig her
Fredag 1. november 2024 • 17.00-20.00 • kr. 475,00
Tilmeld dig her
Alle 3 fredage • spar kr. 150,00 • kr. 1.275,00
Tilmeld dig her

3 timer med dybe, blide stræk, afstemt efter hvordan din krop har det i dag. Vi bruger masser af puder og tæpper, og jeg hjælper dig gerne, så du finder ind i ‘det gode stræk’. Det er en meget blid, indadvendt og meditativ form for yoga, hvor der arbejdes med at skabe bevægelse i kroppens bindevæv ved at blive i stillingerne 3-5 minutter. Samtidig arbejder vi med at observere tanker og følelser undervejs, og kultiverer nærvær og rummelighed over for dig selv. Det er effektivt til at forebygge stress, og meget virksomt, som del af behandlingen af forskellige former for overbelastningsreaktioner. Vi afrunder klassen med en dybdeafspænding. Læs evt. mere om min tilgang til yin yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

For alle, uanset om du har prøvet det før, stillingerne kan justeres, så de passer til dig. 

Jule-yin-yoga
Fredag 6. december 2024 • 17.00 – 20.00 • kr. 475,00
Tilmeld dig her

3 timer med dybe, blide stræk, afstemt efter hvordan din krop har det i dag. Giv dig selv en lille pause fra jule-travlheden, og mærk ind i, hvad julen betyder for dig, og hvordan du har lyst til at gå den i møde.

Vi bruger masser af puder og tæpper, og jeg hjælper dig gerne, så du finder ind i ‘det gode stræk’. Det er en meget blid, indadvendt og meditativ form for yoga, hvor der arbejdes med at skabe bevægelse i kroppens bindevæv ved at blive i stillingerne 3-5 minutter. Samtidig arbejder vi med at observere tanker og følelser undervejs, og kultiverer nærvær og rummelighed over for dig selv. Det er effektivt til at forebygge stress, og meget virksomt, som del af behandlingen af forskellige former for overbelastningsreaktioner. Vi afrunder klassen med en dybdeafspænding.
Læs evt. mere om min tilgang til yin yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

For alle, uanset om du har prøvet det før, stillingerne kan justeres, så de passer til dig. 

For alle yoga-klasser gælder nedenstående:

Læs evt. mere om min tilgang til yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

Den smukke sal og natur på Vibevadgaard skaber en nærende ramme for dagen. Adressen er Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre. Kom i behageligt og varmt nok tøj, følg pilene til ‘the big room’, og stil skoene i det første lokale, du træder ind i. 

NB parkeringsmulighed på den modsatte side af Blæsenborgvej, på et stort græsareal (se evt. kort over Blæsenborgvej på www.ekelof.dk under konsultation/parkering, nederst på siden).

FacebooklinkedinFacebooklinkedin