Yin yoga fordybelsesklasse

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Yin yoga fordybelsesklasse • kr.  350,00.
Fredag den 3. november 2023, 15.30-18.00 UDSOLGT
2 1/2 time med dybe, blide stræk, afstemt efter hvordan din krop har det i dag. Vi bruger masser af puder og tæpper, og jeg hjælper dig gerne, så du finder ind i ‘det gode stræk’. Det er en meget blid, indadvendt og meditativ form for yoga, hvor der arbejdes med at skabe bevægelse i kroppens bindevæv ved at blive i stillingerne 3-5 minutter. Samtidig arbejder vi med at observere tanker og følelser undervejs, og kultiverer nærvær og rummelighed over for dig selv. Det er effektivt til at forebygge stress, og meget virksomt, som del af behandlingen af forskellige former for overbelastningsreaktioner. Vi afrunder klassen med en dybdeafspænding. Læs evt. mere om min tilgang til yin yoga på www.ekelof.dk under ‘bevægelse og yoga’.

Den smukke sal og natur på Vibevadgaard skaber en nærende ramme for dagen. Kom i behageligt og varmt nok tøj, følg pilene til ‘the big room’, og stil skoene i det første lokale, du træder ind i. 

For alle, uanset om du har prøvet det før, stillingerne kan justeres, så de passer til dig.  

NB: parkeringsmulighed på den modsatte side af Blæsenborgvej, på et stort græsareal (se evt. kort over Blæsenborgvej  under konsultation/parkering, nederst på siden).

Yin yoga fordybelsesklasse • Fredag den 3. november 2023, 15.30-18.00 Tilmeld dig her UDSOLGTFacebooklinkedinFacebooklinkedin