Det siger andre om Pernille

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Pernille formåede med hendes rolige, nærværende  og  vidende  tilgang at skabe det optimale rum for, at jeg for en stund kunne slippe ansvaret og nyde bare at være. Som selvstændig psykolog er jeg dagligt i opgaver og  positioner hvor jeg skal forstå og støtte andre i deres liv eller faglige udvikling. Dette rum er et must for at kunne forebygge udbrændthed – Et rum som jeg kun kan give min varmeste anbefaling og selv vil have mere af.”
/Anne Blom Corlin, selvstændig psykolog

”Bedre omsorgsdag kunne jeg ikke have ønsket mig. Pernille førte mig med sin blide og rolige stemme igennem et veltilrettelagt og gennemtænkt program fra start til slut.
Dagen blev sluttet af med den bedste yin-yoga jeg nogensinde har prøvet.
Helt igennem fantastisk at mærke, hvad en dag, hvor man får lov til at være i sin helt egen boble, kan gøre ved krop og sind. Jeg var helt svævende flere dage efter.
Af hjertet tak. Jeg glæder mig allerede til næste gang.”
/Henriette, privatpraktiserende psykolog.

“Jeg glæder mig til mere yoga. Det har været svært at finde den rette yoga retning, nu har jeg fundet min 😊!
Tusinde tak, du er en inspirerende dyb yogalærer.”
/feed back fra yoga deltager

”Pernille spejler mig på en måde, som jeg aldrig tidligere har oplevet i mit liv. Og det skulle jeg vænne mig til. Sådan at blive set og lyst på.
Jeg skulle også lære at have tillid til et andet menneske, så jeg turde åbne op – altså fuldstændig op, og komme med alt det grimme 😊
Verden er så hektisk, der er så råt derude. Men hos Pernille, i den time jeg er der, er vi forbundet på en så healende måde, at jeg ikke tænker jeg nogensinde kommer til at stoppe i terapi hos hende.
Og skulle det ske, ved jeg, at ja det bliver trist – men Pernille har også lært mig at mærke ind i mig selv, og det kan ingen tage fra mig.”
/Mette 53 år (gået i terapi hos Pernille i 3 år)

”Jeg har igennem mit arbejdet fået supervision og sparring af Pernille. Jeg oplever Pernille meget faglig, engageret og med høj etik. Det er trygt at være i rum med Pernille, da hun er god til at sætte og holde rammen. Rent praktisk er Pernille i god tid med de ting, der skal arbejdes med, hvilket er med til at skabe ro. Pernille formår, at holde flere bolde i luften samtidig, uden at det påvirker hendes måde at være til stede på.
Glæder mig til, at fortsætte supervisionen i 2023.”
/Familieterapeut Annette Bøgeløv

”Pernille er dygtig og har masser af erfaring som supervisor. Hendes redskabskasse er enorm, og hendes metoder er varierede og målrettet på sagens udfordring. Pernille har et 3. gear i form af hendes menneskelige egenskaber, som gør at Pernille i enhver situation formår at skabe tryghed. Pernille er seriøs og supervision hos hende er aldrig spildt.”
/Skrevet af en taknemmelig 70-årig mandlig psykolog.

”Jeg nyder at komme i supervision hos dig, fordi du evner at holde rummet og relationen til mig på en empatisk og rolig måde, som virker afsmittede på mig. Supervision hos dig gør det muligt for mig at få øje på, hvad jeg har brug for i mit professionelle virke som psykolog, og det gør mig i stand til at balancere og navigere i et til tider hektisk og fragmenteret arbejdsliv, hvilket er yderst hjælpsomt for mig.”
/Mette Thomsen, psykolog.FacebooklinkedinFacebooklinkedin